Noua colectie Breitling Premier

Accesorii

Noua colectie Breitling Premier

282

Colectia Breitling Premier reintroduce un nume care are o semnificatie deosebita pentru acest brand de prestigiu. In anii 1940, Breitling si-a prezentat prima colectie de ceasuri cu adevarat elegante, care au fost definite de eleganta lor la moda. Noua colectie Breitling Premier combina scopul cu stilul, oferind calitate, performanta si design atemporal care sunt demne de mostenirea marcii ceasului.
Noua colectie Breitling Premier introduce cinci modele distincte, a caror eleganta este demna de numele lor istoric si a caror calitate si performanta sunt pure Breitling. Breitling este foarte apreciat pentru ceasurile aviator si scafandru, aceste ceasuri fiind create special pentru utilizarea pe teren, ceea ce a fost, bineinteles, printre principalele scopuri Breitling.

Aceasta este prima colectie moderna Breitling dedicata elegantei de zi cu zi. Cu o calitate si performanta remarcabile, aceste ceasuri poarta ADN-ul inconfundabil al marcii, dar au fost create cu accent pe stil, care le completeaza frumos scopul.

a declarat Georges Kern – CEO Breitling.
Noua colectie Breitling Premier nu doar ca isi ia numele, ci si inspira designul ceasurilor Premier fabricate in anii 1940. Ca si marile filme lansate in aceasta epoca a conflictului global si a incertitudinii economice, aceste ceasuri au oferit o forma de evadare printr-o anumita eleganta pe care oamenii o doreau.

Breitling Premier: stil, scop si actiune

Ceasurile originale Breitling Premier au facut declaratii puternice de moda fiind un acompaniament perfect pentru schimbarile remarcabile care au avut loc in intreaga lume din anii 1940. Modelele din noua colectie extind aceasta mostenire – reflecta patrimoniul si codurile istorice de design ale unui brand extraordinar, dar ele exprima, de asemenea, un fler urban si o pasiune pentru excelenta. Ele reflecta o istorie mandra si nu vor iesi din stil. Mai mult decat atat, eleganta, performanta si calitatea lor sunt tot ceea ce v-ati astepta de la Breitling, care acum, mai mult ca niciodata, este un brand autentic pentru indivizi de stil, scop si actiune.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!