Premiera spectacolului “Preludiu prelungit”

Preludiu prelungit : un week-end in New York, sa aflam reteta americana de fixat relatii sarite de pe fix!

Preludiu prelungit : un week-end in New York, sa aflam reteta americana de fixat relatii sarite de pe fix! Aceasta e propunerea Teatrului din Buzunar Galati pentru vineri si duminica, 13 si 15 septembrie, pentru galatenii amatori de spectacole independente.
„Preludiu prelungit”, a doua productie a companiei, este o comedie moderna plina de zvac, o farsa intr-un act dupa o piesa de Frederick Stroppel, dramaturg american contemporan rasfatat in teatrele independente. Protagonistii sunt Cristina Gheorghe, Vlad Ajder si Adelin Ilie.

Ascunsi in spatele unor masti, mimand senzualitate, inteligenta, sentimente adevarate, un el si o ea imping la extrem conflictul nascut dintr-o casnicie esuata, agonizand intre tragic si comic, intre adevar si fals ordinar, intr-un local din New York in care destinul, asezat comod la o masa alaturata, regizeaza calm, pregatind un deznodamant poate neasteptat

sintetizeaza Cristian Gheorghe, regizorul spectacolului, aflat la prima colaborare cu Teatrul din Buzunar Galati.

La fel ca „Hei, oameni buni”, piesa cu care am inaugurat sala privata de teatru, si acest nou spectacol este o adevarata bijuterie slefuita cu multa grija. Spectatorii vor sta ochi in ochi cu actorii, ba, mai mult, de asta data ii asezam in jurul meselor, chiar in sala de spectacol transformata cu totul in localul new-yorkez unde se petrece actiunea. Vor respira in acelasi ritm cu personajele, vor rade sau vor lacrima cu ele. Cu alte cuvinte, devin si ei partenerii nostri de joc. Iar starea, emotia de a fi impartit acelasi spatiu apropiat si intim sau, cu alte ocazii, de a sta pe acelasi scaun cu actorii sunt trairi greu de egalat de alte experiente teatrale

declara si Isabela Oancea, manager si regizor la Teatrul din Buzunar Galati, invitandu-i pe cat mai multi galateni sa descopere oferta de spectacole independente.

O dovada ca astfel de experiente sunt bine primite este faptul ca biletele la premiera spectacolului „Preludiu prelungit”, de vineri seara, s-au epuizat cu aproape o saptamana inainte. Locuri se mai gasesc doar pentru reprezentatia de duminica, 15 septembrie, ora 20,00, iar biletele (30 de lei) se pot achizitiona online sau la casiera de la Cinematograful Casei de Cultura a Sindicatelor. Sala Teatrului din Buzunar Galati, singura companie independenta de teatru din oras, formata exclusiv din profesionisti cu experienta in domeniu, se afla in incinta Casei de Cultura a Sindicatelor, et. 1, aripa de Nord, intrarea dinspre Hotel Sofin.