Printre blogurile de moda din Romania – eager4fashion.com – Valentina Penescu

Tendinte&Stil

Printre blogurile de moda din Romania – eager4fashion.com – Valentina Penescu

77

eager4fashion. com e un blog de moda. Asta nu e greu de intuit! Numai ca e contagios. Adica, pur si simplu te imbolnaveste. Iti juri ca mai stai doar 5 minute sa-l rasfoiesti, pentru ca te-ai mai uitat si ieri si nu stii cand a trecut ora, iar acum chiar esti in super-super intarziere. Nimic! Sa cada muntii, sa bubuie in jurul tau, sa cada curentul (oh, nu, asta nu!) si nici ca te urnesti! Motivul e simplu: esti fashion addicted si Valentina Penescu se imbraca fix pe gustul tau. Mai ales ca acum, iarna, e asa putina diversitate in vestimentatia oamenilor pe care ii vezi prin locurile prin care te perinzi si tinzi sa capeti un soi de depresie invernala de la atata negru si gri! Si atunci ce faci? Cauti tinute inspirationale.

Despre stilul ei, Valentina spune ca ”este unul feminin, elegant, lady-like. Sunt mai tot timpul pe tocuri si imi place sa port fuste si rochii cu orice ocazie. Cu toate acestea, sunt momente cand imi place sa-mi depasesc limitele si sa incerc ceva cu totul neobisnuit pentru mine.” Adevarat, tocmai am vazut-o intr-o tinuta sport care o prinde de minune!

valentina-penescu

Fiindca suntem mereu curioase, am vrut sa stim de unde isi procura cele mai multe articole vestimentare. Ne-a spus ca prefera sa colinde magazinele, pentru ca ii place sa probeze si sa analizeze texturile si finisajele. Cu toate acestea, ”datorita colaborarilor pe care mi le-a adus blog-ul, am inceput sa cunosc si mediul online si sa realizez ca poti gasi lucruri foarte frumoase si la preturi accesibile. Trebuie doar sa ai mare grija la marimi! Cumpar foarte multi pantofi online…poate prea multi!”, ne-a marturisit complice Valentina. Nu o condamnam, inca nu am cunoscut femeie care sa considere ca are suficiente perechi de pantofi!
Din fericire, zilele friguroase vor disparea (in cele din urma), asa ca ne pregatim garderoba pentru primavara care va veni. I-am cerut sfatul, pentru a sti care vor fi piesele de rezistenta ale sezonului urmator si pentru a ne alinia trendului. Asa am aflat ca vor fi in voga pastelurile, volanele, imprimeurile si dantela. Perfeeeect!

Material realizat de Avera Make-up Artist

Comments are off this post!