Rujul rosu si importanta acestuia in frumusetea femeii

Rujul rosu reprezinta unul dintre cele mai populare instrumente de infrumusetare pentru femei.
Famost

Rujul rosu reprezinta unul dintre cele mai populare instrumente de infrumusetare pentru femei. A rezistat in timp, s-a diversificat prin multitudinea nuantelor de rosu abordate si prin calitatea oferita, imbunatatita de la an la an, gratie evolutiei cercetarilor, a interesului tot mai crescut in privinta industriei beauty, alimentat de dorinta femeii de a fi cat mai frumoasa.

Se spune ca daca nu ai multe alternative de imbracat sau de infrumusetare, sau pur si simplu nu iti permite timpul sa te aranjezi, te dai cu ruj rosu si problema e rezolvata. Un lucru discutabil, la fel ca si afirmatia ca “rujul rosu se potriveste oricui”. Aceasta ultima afirmatie poate era valabila cu multi ani in urma cand industria beauty nu era la nivelul actual si cand infrumusetarea se limita doar la un ruj rosu si contur cu negru, sau alte nuante elementare.

Astazi in schimb, cand arunci o privire – fie ea si superficiala – a ceea ce inseamna evolutia acestei industrii de infrumusetare, nu mai poti afirma acelasi lucru. Asta ca sa nu mai vorbim ca o femeie care se respecta, tine cont de vestimentatie, tonul pielii, locul unde merge (serviciu, intalnire, club) inainte de a “imbraca” un ruj. Si da, rujul rosu poate fi o salvare daca nu esti o femeie pretentioasa, daca nu te intereseaza parerea celor din jur sau pur si simplu nu iti pasa: te porti cum vrei si cum apuci!

In alta ordine de idei, daca te hotarasti sa folosesti rujul rosu, trebuie sa tii cont de anumite aspecte, unele mentionate in randurile anterioare, iar daca rujul rosu este unul profund, trebuie sa fii si mai atenta. O astfel de nuanta este destul de puternica si nu are nevoie de extramachiaj, o combinatie intre ruj si creionul negru fiind suficienta. Si poti accentua nuantele acestui mix cu un accesoriu natural si simplu, sau poti merge pe bijuterii care “rup” aceasta formula puternica prin introducerea unei pete de culori mai calde sau neutre, imblanzind aspectul puternic si sofisticat. Totul depinde de crearea unei armonii si ce vrei tu sa transmiti, doar ca, trebuie sa retii ca o astfel de nuanta puternica nu este pentru oricine!

Succes in alegerea rujului rosu perfect pentru tine, iar daca ai intrebari sau vrei sa inveti despre cum sa folosesti corect nuantele rujului, nu ezita sa ma contactezi!

Text&make-up: Diana Pavel/ Aranjament floral: Avant Garden/ Model: Roxana Z.