Sapca de baseball si revenirea ei

Sapca de baseball este din nou in atentia iubitoarelor de moda si nu numai, fiind vazuta in acest sezon in multe prezentari pe catwalk.

Sapca de baseball este din nou in atentia iubitoarelor de moda si nu numai, fiind vazuta in acest sezon in multe prezentari pe catwalk. Dar de unde aceasta revenire? In cazul multor persoane, aranjarea parului si ingrijirea lui in timpul pandemiei a fost o sarcina ori dificila, ori comoda, ori o combinatie dintre cele doua. Indiferent de atentia acordata parului, comoditatea si stilul lejer de a ne imbraca a fost cel care a dat tonul pieselor vestimentare achizitionate, influentand designerii intr-o mare masura atat din punct de vedere al tendintelor, dar si al efortului de a-si schimba politica si filosofia creativa.

Sapca de baseball are momentul ei, revenind intr-un mod cum poate nu a mai facut-o niciodata, intrand atat din stilul normal de strada pana la completarea unor tinute office sau chiar spre lux. Si in sprijinul acestei afirmatii, pe langa prezentarile caselor de moda, vin si cifrele siteurilor de cumparaturi, unde vanzarile acestui accesoriu aproape s-au dublat. Un alt lucru interesant este acela ca, pe langa traditionalii vanzatori ai sepcii de baseball ca Nike, au intrat si jucatori mai noi, Prada, Celine, Balenciaga, Gucci, fiind doar cateva nume importante. Daca mai adaugam si faptul ca anumite vedete (Irina Shayk, Rihann, Victoria Beckam) au popularizat si ele sapca de baseball, putem spune ca acest accesoriu si-a intrat deplin in drepturi si trebuie sa fie un “must be” al garderobei actuale.

Mai mult decat atat, daca e sa ne gandim putin in trecut, Printesa Diana a popularizat si ea destul de multa sapca de baseball, purtand-o cu jachete croite pe corp si blugi in cizme de cowboy.
Printesa Diana

Si pana la urma, pozitia acestui accesoriu la momentul actual este unul cat de poate de normal, fiind o continuare normala a hanoracelor, jambierelor, tot ce inseamna imbracamintea comoda de acasa, purtabila oriunde.

Mai mult decat atat, daca e sa ne gandim putin in trecut, Printesa Diana a popularizat si ea destul de multa sapca de baseball, purtand-o cu jachete croite pe corp si blugi in cizme de cowboy. Asa ca, daca iti doresti un LOOK avand o nota business casual cu efort zero, acest accesoriu este ceea ce ai nevoie! In plus, chiar si daca nu mai purtam masca, dar vrei ca prezenta ta sa fie una incognito, sapca de baseball e aici pentru tine!