Sfaturi

HomeSfaturiSfaturi Ingrijire Unghii pe Timp de Vara
Sfaturi Ingrijire Unghii pe Timp de Vara

Sfaturi Ingrijire Unghii pe Timp de Vara

Necesita unghiile o atentie sporita pe timpul verii? Iata cateva sfaturi elementare de ingrijire adecvate acestui sezon!

1 Nu va taiati cuticulele ! Impingeti-le usor cu un prosopel in fiecare seara inainte de culcare !
2 Pentru a va pastra cuticulele sanatoase, hidratati-va mainile cu o crema care sa contina vitamina E !
3 Pentru a nu da gres niciodata cu tendinte la unghii, folositi-va de stilul manichiurii franceze ! Arata intodeauna clasic si bine. Sau, a doua varianta, folositi culoarea rosie: rosul la unghii se potriveste in aproape orice situatie !
4 In cazul in care ai unghiile degradate, foloseste o crema cu extract de gingko biloba, care are rolul de a ti le fortifica. Biotina de asemenea, intareste unghiile, prevenind ruperea lor.
5 Daca vrei ca mainile sa arate mai tinere, foloseste oja de culoare inchisa sau o nuanta de rosu care te prinde cel mai bine !
6 Multe femei stiu ca samponul degradeaza parul, dar putine cunosc faptul ca acesta iti poate degrada si unghiile (chiar daca parul tau arata extraordinar!). In aceasta situatie, este indicat sa iti schimbi samponul.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»