Tendinte accesorii 2016. Ce accesorii purtam in sezonul primavara vara 2016?

Tendinte&Stil

Tendinte accesorii 2016. Ce accesorii purtam in sezonul primavara vara 2016?

38

Diversitate, romantism, spirit rebel, forta, culoare … cam in acest mod se pot caracteriza tendintele primaverii 2016 in ceea ce priveste accesoriile. Noi speram sa va inspire, asa ca, lasati-va purtate de imaginatie, eliminati prejudecatile si indrazniti !

Tendinte accesorii 2016 – Bandana

Acest accesoriu purtabil in vestimentatii boeme sau elegante, a ajuns la un nivel elevat, atat datorita versatilitatii, cat si a materialelor din care este facuta, in special matasea. (christian dior, pucci)

pucci

pucci

Tendinte accesorii 2016 – Benzi de par

Benzile pentru par au fost vazute in toate defilarile, aurite sau cu accente sportive, practice sau opulente. (chanel, d&g)

chanel

chanel

Tendinte accesorii 2016 – Cerceii boho

Spiritul liber este evocat prin intermediul cerceilor boemi, dar cu multe elemente moderne. (gucci, tod’s)

 

tod's

tod’s

Tendinte accesorii 2016 – Colier

Purtarea unui colier fie metalic, matase sau cu pandativ putin deasupra decolteului, atrage atentia si maguleste chipul. (jw anderson, etro)

anderson

anderson

Tendinte accesorii 2016 – Bratari

In sezonul primavara 2016, bratarile revin in tendinte, indiferent ca sunt stratificate sau nu, cu pietre, simple sau fanteziste. (ralph lauren, celine)

ralph lauren

ralph lauren


Esti interesata de tendinte rochii de mireasa 2016? Intra AICI!


 Tendinte accesorii 2016 – Candy

Nuantele candy la cercei, s-au vazut in majoritatea prezentarilor pentru sezonul primavara 2016, designerii testand probabil, toate culorile curcubeului. (proenza schouler, carolina herrera)

proenza schouler

proenza schouler

Tendinte accesorii 2016 – Baroque

Sezonul primavara-vara ne aduce cercei de inspiratie baroque, cu ajutorul perlelor si spiritului gotic, dar si avand o latura intunecata in acelasi timp. (alexander mcqueen, salvatore ferragamo)

alexander mcqueen

alexander mcqueen

Tendinte accesorii 2016 – Accente industriale

Lanturi, zale, lacate, culoarea argintie lustruita, ne introduc intr-o stare de spirit puternica si moderna. (tod’s, chanel)

tod’s

tod’s

Tendinte accesorii 2016 – Mai multe pandative

Supletea si eleganta este data de lantisoarele lungi cu un pandativ, dar in sezonul primavara 2016, designerii au fost mai indrazneti, adaugand mai multe. (chloe, tory burch)

tory burch

tory burch

Tendinte accesorii 2016 – Cercei diferiti

Tendintele 2015 se continua atat prin purtarea unui cercel, cat si prin intermediul unei perechi de cercei diferita. (lanvin, roberto cavalli)

roberto cavalli

roberto cavalli

Tendinte vestimentare femei 2016 AICI!

Tendinte vestimentare masculine primavara vara 2016 AICI!

Comments are off this post!