XBody-EMS, TRX, Kettlebell, Antrenamentele HIIT

Ce este ORG Studio

In primul rand, este un studio de EMS (XBody EMS este un sistem de stimulare a muschilor prin impulsuri electrice) si o sala pentru antrenamente personale, plus o persoana calificata ca tehnician nutritionist care va poate ajuta sau consilia, pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, sau pentru un anumit obiectiv.
XBody-EMS sau Electrical Muscle Stimulation reprezinta cea mai sigura si eficienta modalitate de a-ti contracta musculatura.

Este cel mai eficient tratament anticelulitic, cea mai eficienta modalitate de a scapa de grasimea nedorita, de durerile de spate, o optiune sigura in cazul in care doresti sa cresti masa musculara si cel mai eficient mod de a-ti echilibra sistemul muscular. Toate acestea in 20 de minute de 2 ori pe saptamana, fara nicio greutate si fara nicio presiune pe articulatii, alaturi de un antrenor personal care te corecteaza si iti creeaza antrenamentul dupa nevoile fizice.

XBody stimuleaza musculatura cu un curent de joasa tensiune la aceeasi intensitate si frecventa pe care o utilizeaza creierul nostru in momentul in care noi ii trimitem comanda de a contracta musculatura, de aceea se poate folosi pe o perioada nedeterminata de timp, fara efecte adverse, avand contraindicatii doar cateva boli foarte grave.

XBody-EMS-Electrical-Muscle-Stimulation

Oncescu Razvan – unic antrenor EMS Level 1,2,3 acreditat in zona Galati – Braila, personal trainer, tehnician nutritionist.

Foto: Famost