A treia editie Spring Yoga Festival – 20 aprilie 2019

20 aprilie 2019 este ziua ta zen pentru ca atunci vom organiza cea de-a treia editie Spring Yoga Festival.

Save the yoga date! 20 aprilie 2019 este ziua ta zen pentru ca atunci vom organiza cea de-a treia editie Spring Yoga Festival. Am pregatit o zi intreaga de clase de yoga si ateliere de terapii complementare, ce ajuta la armonizarea mintii si corpului. Misiunea festivalului este de a promova beneficiile yoga, indiferent de nivelul la care este practicat – copii, incepatori sau avansati. Nu este nevoie sa fii experimentat pentru a participa la festival, trebuie doar sa fii deschis si sa ai o atitudine pozitiva.
Noua noastra casa – Studioul MikaZen, te asteapta cu caldura si binevointa lucrului facut cu pasiune. Noua locatie te va incanta cu atmosfera de familiaritate pe care o au spatiile mici si cochete si cu energia pozitiva pe care MikaZen, a pus-o atunci cand a creat studioul. Situata central, usor accesibila, noua noastra locatie este oaza ideala pentru a scapa de stresul urban si pentru a te reenergiza.

Yoga mi-a schimbat viata; imi doresc sa arat oricui este deschis sa incerce, ca yoga si puterea meditatiei pot face o diferenta in viata agitata pe care o traim

afirma cu tarie Michelle DumitruMikaZen.

Michelle este instructor de yoga certificat international de catre Yoga Alliance USA (RYT 200 & 95 RCYT) si instructor yoga pentru copii, adolescenti, copii cu dizabilitati, adulti si familie. Ea este fondatoarea conceputului „Yoga pentru tine si familia ta” (www.mikazen.com).
Spring Yoga Festival se adreseaza unui public foarte larg: celor care experimenteaza yoga pentru prima data, in sprijinul carora venim cu o clasa special conceputa „Introducere in yoga si meditatie”, incepatorilor, care au posibilitatea de a experimenta stiluri diferite de yoga pentru a vedea ce li se potriveste mai bine, celor care practica deja yoga, oferindu-le oportinitatea de a-si imbogati practica si experienta prin marea diversitate de clase si ghizi prezenti in festival, copiilor, prin clasa de yoga special conceputa pentru ei.
Pe parcursul festivalului participantii vor fi indrumati de: Michelle Dumitru – MikaZen, Irina Smaranda, Alice Rosentzweig, Lidia Pasztor, Florina Ungureanu si Maria Cristina Antonescu.

Program

  • 10.00 Deschiderea Festivalului
  • 10.15 – 11.45 Introducere in yoga si meditatie cu Michelle
  • 12.00 – 13.00 Yoga si mindfulness pentru copii (7-12 ani) cu Michelle
  • 13.15 – 14.15 Thai Yoga cu Irina Smaranda
  • 14.30 – 15.30 Yoga Strala cu Alice Rosentzweig
  • 15.45 – 16.45 Hatha Yoga cu Lidia Pasztor
  • 17.00 – 18.00 Meditatie cu Boluri Cantatoare cu Florina Ungureanu
  • 18.15 – 19.15 Meditatie ofranda Mamei Pamant – alchimizarea corpului durere cu Maria Cristina Antonescu

Accesul participantilor la festival se face in urma completarii formularului de inscriere si a achitarii taxei de participare. O clasa yoga are pretul de 40 lei / participant, iar atelierul „Introducere in yoga si meditatie costa 100 lei / participant. Te poti inscrie aici.
Asa cum, primavara, natura renaste, fiecare om are nevoie sa se regaseasca, sa se energizeze si sa porneasca la drum cu noi resurse, plin de vitalitate fizica si emotionala. De ce Spring Yoga Festival? Pentru ca este important sa ai grija de corpul tau, de mintea ta, de emotiile tale, intr-un cuvant, de tine!

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati!
Monica David
Communication Manager
Rmonica.david@gmail.com
https://www.facebook.com/springyogafestivalromania/
http://www.mikazen.com/spring-yoga-festival/