Acupunctura faciala pentru un ten energic

Acupunctura faciala este vazuta ca un facelift nonchirugical si promite sa-ti energizeze tenul in cel mai bun mod!

Acupunctura faciala este vazuta ca un facelift nonchirugical si promite sa-ti energizeze tenul in cel mai bun mod!

Tripanofobia reprezinta frica de ace si ar trebui intai de toate depasita daca iti doresti un astfel de tratament natural. Considerata de multa lume cea mai buna alternativa naturala a Botoxului, acupunctura faciala si-a dovedit eficienta in multe cazuri, iar daca nu ai frica de ace, chiar poate fi o experienta interesanta.
Modul in care functioneaza este unul simplu, principiu folosit in multe alte astfel de tratamente mai mult sau mai putin sofisticate. Fiecare ac perforeaza pielea creand o micro trauma – prea mica de altfel pentru a fi vazuta cu ochiul liber, ceea ce determina pielea sa produca mai multa elastina si colagen, lasand tenul proaspat, ferm si revitalizat.

Care este procedura

In mod normal, specialistul trebuie sa cunoasca starea generala de sanatate, iar examinarea limbii poate fi un bun indicator atunci cand se doreste acupunctura faciala. Acele sunt plasate pe maini, glezne, multe din ele fiind indreptate spre glandele renale, acestea urmand sa produca cortizol, cu scopul de a relaxa corpul. In mod normal, nu ar trebui sa simti nicio durere, iar daca exista, ea este la un nivel cat se poate de acceptabil, mai ales daca esti relaxata.
Daca te simti mai confortabil, poti „petrece” intreaga sesiune cu ochii inchisi pentru a nu vedea acele cum intra in piele. In momentul in care sunt scoase, vei avea senzatia ca pielea se intareste, capata o culoare rozie, iar partea interesanta e ca gaurile nu sunt vizibile. E posibil ca pielea sa aiba in continuare o culoare rozie, care se va pastra mai mult sau mai putin – timp de 24 de ore.
Cu siguranta este o procedura care merita a fi incercata, mai ales cand ai un eveniment, dar mare grija – cu cate zile inainte vei face acest lucru!