Colectia DS woman TV by Daniela Sala

Vestimentatie

Colectia DS woman TV by Daniela Sala

302

Colectia DS woman TV by Daniela Sala a fost prezentata in cadrul Festivalului Designerilor din Romania, eveniment organizat chiar de tanara creatoare de moda. Modelele care au imbracat creatiile Danielei Sala au fost Andreea Stravoiu (fosta concurenta Bravo! Ai stil), Adelina Zamfir, Elia Todica si Sorina Ceugea (celebra cantareata). Daniela spune despre colectia DS woman TV ca este adresata prezentatoarelor TV si ca a creat aceste rochii urmand cu strictete codul vestimentar din televiziune. Coregrafia modelelor a fost una speciala, manechinele defiland in ritm de dans pe versurile melodiei ,,Cardio’’ fredonate chiar de Mircea Eremia, care s-a implicat si in coregrafie, rezultand astfel o prezentare de moda spectaculoasa.

Evenimentul a avut loc la Aristocrat Events Hall, in Bucuresti, si a reunit o serie de creatori de moda precum: Anda Manescu, Denisa Bita, Simona Iacob, Florin Burescu, Natelier de productie, Daniela Sala, Izabela Mandoiu si Cristina Spatar.

Gazdele acestui eveniment au fost: Mircea Eremia si Daniela Sala.

Organizatoarea eveneimentului, Daniela Sala, a colaborat la aceasta editie cu jurnalista Cristina Manea, care este la randul ei o cunoscuta organizatoare de evenimente.

Comments are off this post!