Cum ne aranjam parul in sezonul calduros 2018

Frumusete

Cum ne aranjam parul in sezonul calduros 2018

50

Sa facem cunostinta cu noile stiluri de aranjat al parului care se regasesc in tendintele sezonul calduros 2018!

Covrig (foto 1 de la stanga la dreapta – Cushnie et Ochs primavara vara 2018)

nu este foarte dificil de facut, aceasta modalitate jucausa de aranjat a parului! A fost vazuta in anii ’90, Kate Moss fiind una din vedetele care purtau acest mod de aranjat al parului, usor de facut/purtat/intretinut, pentru viata de zi cu zi. Foarte facil de facut, mai ales daca parul este drept in mod natural sau usor ondulat. Stai cu capul in jos si aduna tot parul intr-o coada de cal foarte mare, trage-l in lateral, in partea in care vrei sa stea.
Foloseste fixativul, dar nu in exces si de la distanta, apoi fixeaza parul cu o banda. Rasuceste coada de cal la baza, prinde-l cu cleme si termina covrigelul cu o explozie de fixativ.

Par bufant in sus (foto 2 de la stanga la dreapta – Marchesa primavara vara 2018)

acest mod aparent dezordonat, nu este pentru oricine, cheia aici fiind inaltimea. Incepe prin folosirea fara restrictie a unui spray pentru textura, apoi piaptana parul spre spate; miscarile de pieptanat trebuie sa fie metodice si nu trebuie sa te opresti pana nu se fixeaza in toate directiile. Ia apoi partea din fata si da-o la o parte, netezeste parul din partile laterale ale urechilor si fixeaza-le!
Spre final, mergi in partea de sus a capului si piaptana inspre spate pentru a prinde o forma inalta si dezordonata; fixeaza cu mai multe clame! Fixeaza – pentru ca aveti nevoie de asa ceva! – cu o explozie de fixativ puternic.

Coroana coafata (foto 3 de la stanga la dreapta – Arthur Arbesser primavara vara 2018)

avand influente din anii ’80, aceasta modalitate relaxata de aranjat parul, are ca punct central, partea de sus a capului, ceea ce inseamna ca se poate aranja cam pentru orice lungime a parului. Ia o sectiune mare, in forma triunghiulara, de la tample spre partea din spate a parului, foloseste un sampon uscat pentru mai multa aderenta si pentru a face forma dorita mai usor. Netezeste sectiunea din fata cu o perie mixta, apoi impinge parul inainte pentru a-i da forma, lasand in acelasi timp, sa cada intr-o parte.
Fixeaza coada cu clame si ascunde partile laterale in spatele urechilor, pentru a accentua efectul de inaltime.

Comments are off this post!