Marius Musat-Poppy for Everyone

Vestimentatie

Marius Musat-Poppy for Everyone

In cadrul evenimentului a fost lansat noul magazin online MARIUS MUSAT.
229

Designerul de moda Marius Musat a organizat prezentarea noii sale colectii si lansarea noului sau magazin online.

Pe 7 martie 2019 a avut loc prezentarea noii colectii MARIUS MUSAT, Poppy for Everyone S/S 2019. Magazinul de pe Dorobanti 172 s-a dovedit neincapator pentru invitatii, modelele si partenerii prezenti la eveniment.
In cadrul evenimentului a fost lansat noul magazin online MARIUS MUSAT.
Dupa lansare, organizatorii au intins covorul rosu pentru o defilare a noilor tinute. Defilarea a avut loc pe acorduri reinterpretate ale Rapsodiei Romane. La finalul prezentarii, designerul Marius Musat a tinut un scurt discurs si invitatii au putut gusta din eclerele, cafeaua si vinurile de specialitate aduse de partenerii evenimentului.
Colectia Poppy for Everyone este inspirata de mac. Toti cei prezenti au purtat un mac in piept iar invitatele au primit fiecare cate o floare.
Printre partenerii acestui eveniment s-au numarat Ionut Sava, Maria Palaria, Zenon, Pain Plaisir Dorobanti, ROMANIA FRUMOASA, Beautik Haute Parfumerie, Beauty One, Rue des Modeles, Vinuri Asconi, Crama Matache, Uzina Coffee, Ciprian Marcu, Oana Monica Dumitrescu, Presta Romania.

Despre Marius Musat

Fondata in 1993, compania Mario Production, administrata de designerul de moda Marius Musat, este o afacere 100% romaneasca ce isi propune sa aduca zona high fashion mai aproape de consumatorul roman, se axeaza pe o clientela ce isi doreste outfituri senate, nisate. Colectiile MARIUS MUSAT sunt inspirate din natura si oamenii frumosi DIN jur.
MARIUS MUSAT a lansat si proiectul Romania Frumoasa, prin care promoveaza tinerii designeri locali din mai multe domenii.

Marina Zegrean | Director Vanzari | marina@mario.ro | 0730 030 707

Comments are off this post!