Blog splendida

HomeBlog splendidaMicrodermabraziunea – Un Ten Perfect
Microdermabraziunea – Un Ten Perfect

Microdermabraziunea – Un Ten Perfect

Tenul perfect este idealul oricarei femei si tocmai de aceea, industria beauty aduce pe piata, de la an la an, cele mai innovative si eficiente metode de infrumusetare.
TRATAMENTUL PRIN MICRODERMABRAZIUNE este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei. Conform specialistilor dermatologi, tratamentul
facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.
MICRODERMABRAZIUNEA este procedura ideala pentru cei care doresc un rezultat imediat intr-o perioada foarte scurta de timp. Cunoscuta si sub denumirea de “lunch peeling” – gomajul din pauza de
pranz, tratamentul prin microdermabraziune este un procedeu nechirurgical, non-invaziv si nedureros
de finisare a pielii, ce se practica frecvent in cabinetele medicale si saloanele de infrumusetare. Pacienta nu are nicio restrictie de conduita, putand chiar sa se machieze imediat ce a incheiat sedinta. In urma tratamentului cu microdermabraziune, nu apar pete, inroseli sau iritatii ale tenului.

Prin MICRODERMABRAZIUNE se realizeaza o excelenta stimulare a productiei de celule noi, o accelerare a productiei de colagen si elastina prin presiunea negativa exercitata simultan cu forta abraziva a dischetelor de diamant pentru a dubla eficienta exfolierii straturilor superficiale ale pielii. In plus, toate produsele aplicate ulterior la nivelul zonei tratate au un efect mult crescut, clienta bucurandu-se astfel, de cele mai bune rezultate. Pentru efecte active, positive si vizibile, majoritatea pacientilor efectueaza microdermabraziune o data pe saptamana timp de 4 pana la 12 saptamani. Petele de varsta si liniile fine pot fi indepartate, determinand catifelarea si imbunatatind aspectul tenului. Sedinta de microdermabraziune poate fi facuta individual sau in cadrul unui tratament complet ce are scopul de a regenera, hidrata si trata diferitele necesitati ale tenului cu ajutorul serumurilor si mastilor specifice.

Bucura-te de un ten perfect fara imperfectiuni si luminos ca o primavara!

Articol furnizat de Migoto Spa

Tags:

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»