Monarh Design-Millennial Butterfly

Vestimentatie

Monarh Design-Millennial Butterfly

72

Joi seara, Bucurestiul a gazduit un show de moda inedit si concursul de frumusete Miss Diamond. La Summer Fashion Philosophy, Monarh Design a prezentat colectia capsula „Millennial Butterfly”, care sprijina ideea de moda sustenabila. Zilele de vara merita traite la intensitate maxima, purtand creatii vestimentare unicat, care infrumuseteaza fiecare moment si fiecare amintire. Echipa Monarh Design este adepta modei sustenabile si transmite publicului ca o creatie de designer nu trebuie tratata asemeni un item vestimentar fast fashion, fapt pentru care merita un loc in garderoba.

Folosim materiale de calitate si ne dorim ca publicul caruia ne adresam sa valorifice fiecare creatie purtand-o de mai multe ori, tocmai pentru ca o creatie statement, accesorizata diferit, este un aliat al momentelor frumoase, al amintirilor pe care le creezi purtand ce te reprezinta,

puncteaza designerul Larisa Lupoiu.
Realizate din materiale fluide, transparente, creatiile Monarh Design amintesc de farmecul si gingasia fluturilor, punand accentul pe forme feminine, ce merita sa fie puse in evidenta la petrecerile de vara. Garden party, pool party, beach party sunt doar cateva evenimente la care puteti purta creatii cu farmec „Millennial Butterfly”.
Designerul Larisa Lupoiu indeamna reprezentantele sexului frumos sa fie increzatoare si sa poarte creatii diafane in ultimele saptamani de vara. Modelele au defilat cu ochelari de soare de la Ochelari Vintage si accesorii din piele Daniel Dobre.

Tinuta principala a colectiei a fost purtata de catre Iuliana Doroftei, care a si castigat titlul de Miss Diamond in cadrul competitiei de frumusete.

Foto&Info: Monarh Design

Comments are off this post!