Stilizarea sprancenelor. Tendinte 2020

Blog splendida

Stilizarea sprancenelor. Tendinte 2020

66

Stilizarea sprancenelor este foarta importanta, sprancenele bine definite iti contureaza fata, iti scot in evidenta frumusetea ochilor si iti dau personalitate. Mai mult decat atat, iti protejeaza ochii de particulele din aer. Cateodata nu mai este nevoie de un machiaj complex, deoarece niste sprancene impecabile si perfect pensate reprezinta cheia pentru un LOOK reusit.

Multe dintre noi ne dorim sprancene mai groase, mai bine definite, intrucat nu am fost inzestrate cu aceasta caracteristica fizica. Acest LOOK s-a raspandit in intreaga lume, devenind tot mai popular, nu doar pentru ca sprancenele sunt mai bine definite, ci si pentru ca iti scoate in evidenta ochii intr-un mod frumos.

Ochii Рo solutie naturala pentru un LOOK reusit!

Laminarea sprancenelor este un tratament destinat persoanelor care merg pe linia naturaletei. Este singura solutie pentru sprancenele dezordonate si neascultatoare. Procedura vine sa fixeze si sa ordoneze firele rebele pe o perioada indelungata.

Doamnele si domnii care au sprancenele groase, orientate in diferite directii, sunt principalii beneficiari ai procedurii. Nu este nevoie decat de o sedinta pentru a beneficia de sprancene bine definite, conturate care sa iti sublinieze privirea. Gratie componentelor naturale cu care se realizeaza procedura, firele sprancenelor se regenereaza mai repede, iar nuanta se personalizeaza in functie de culoarea tenului. Laminarea e unica solutie pentru sprancenele ciufulite, bogate, dese si nearanjate. Procedura include si stilizarea sprancenelor.

Procedura include si stilizarea sprancenelor.

Grosu Iuliana

Henna Spa

O spranceana frumoasa, care arata cat mai aproape de natural, schimba total fizionomia. Henna spa este o varianta mai naturala preferata de clientele care nu doresc sa apeleze la procedura de micropigmentare. Rezultatul este unul natural, semipermanent (durata: 4-17 zile pe piele si 21-30 zile pe firul de par) si arata ca o micropigmentare cu efect pudrat.

Se recomandata persoanelor cu goluri in sprancene, intrucat ne permite sa modificam si sa ingrosam usor spranceana. Produsele folosite sunt naturale (pudra de henna) si ajuta la regenerarea firului de par din spranceana.

Laminarea nu implica doar schimba aspectul unei sprancene pentru o anumita perioada de timp, dar, de asemenea, intareste parul slabit, prevenind slabirea firelor in continuare si pierderea acestora. Procedura este adesea mentionata ca laminare cu keratina, deoarece unul dintre principalele elemente active este din cheratina. Este o proteina benefica pentru par, sprancene si gene.

Procedura poate ajuta cu urmatoarele probleme sprancenele:
  • forma neregulata
  • crestere anormala
  • par indisciplinat
  • pierderea rapida a culorii
  • reducerea timpului pentru ingrijirea regulata a sprancenelor.

Comments are off this post!