Tendinte in colectia primavara-vara 2018 Florin Dobre-“Le ciel est bleu”

Tendinte&Stil

Tendinte in colectia primavara-vara 2018 Florin Dobre-“Le ciel est bleu”

98

Artistul si designerul Florin Dobre, si-a prezentat noua colectie S/S 2018 ready-to-wear denumita “Le ciel est bleu”, Romania fiind pentru prima oara cu o echipa integrala (fotograf, hair-stilisti, make-up artisti, modele) pe site-urile marilor publicatii VOGUE si GQ, editia britanica!

primavara-vara-2018-Florin-Dobre vestimentatie-primavara-vara-2018-Florin-Dobre

Link-urile catre fotografii sunt urmatoarele:
https://www.vogue.co.uk/shows/spring-summer-2018-menswear/florin-dobre
https://www.gq-magazine.co.uk/shows/springsummer-2018-menswear/florin-dobre
Foto: Oltin Dogaru

haine-colectia-2018-Florin-Dobre-Le-ciel-est-bleu moda-barbati-primavara-vara-2018-Florin-Dobre vestimentatie-barbati-primavara-vara-2018-Florin-Dobre

Colectia Le ciel est bleu este inspirata din natura: din privitul pasarilor si ritualul muntilor, din freamatul izvoarelor si gingasia florilor. Natura ne invata zilnic lucruri noi si frumoase, incercand sa se adapteze greselilor omului. Datoria omului? Sa deschida ochii mai larg pentru a intelege mesajele naturii! Colectia ne indeamna la natural, la omul simplu, liber, puternic si demn.

Prin aceasta colectie ni se reveleaza starea omului invesnicit, intelept, purtator de lumina, in armonie si conlucrare cu natura. Un astfel de om, ca purtator de imagini imprimate si stocate in ratiune, transpune prin jocul de croi, culori si lumini imprimate pe tesaturi, bagajul informational acumulat de-a lungul experientei lui de vietuire.

tendinte-vestimentare-primavara-vara-2018-Florin-Dobre tendinte-vestimentare-barbati-primavara-vara-2018-Florin-Dobre tendinte-barbati-primavara-vara-2018-Florin-Dobre colectia-2018-Le-ciel-est-bleu-florin-dobre

Constructia tiparelor este una clasica, iar materialele folosite, atent alese, difera in functie de starea interioara a purtatorului. Privitorul cerului va cauta mereu materialele cele mai naturale, mai delicate, mai pure, stapanit fiind de dorinta de a-si proteja propriul corp si de a rezona cu natura, cu cerul. Personajele emancipate, adaptate mediului modern se manifesta prin exprimarea starii interioare pe tesaturi cu printuri extravagante, care atrag toata atentia asupra lor.

Privitorului ii este sugerata ideea de om-fotografie, om-icoana vie, purtatoare de protectie divina prin imaginea purtatorului, imagine care transpune starea interioara prin materiale, jocuri de lumini si de culori, fiecare avand inserate un anumit sens pe care privitorul este chemat sa-l (re)descopere.

Florin Dobre primavara-vara 2018 ready to wear Le ciel est bleu

Florin Dobre primavara-vara 2018 ready to wear Le ciel est bleu

Parteneri: Jagermeister/ Rue des Modeles/ Exotique Romania /
Special thanks: Oltin Dogaru / Barbierii/ Iulian Vacarean/
MUA: Roxana Cristache / Stoica Dumitrita /

Info: comunicat de presa Florin Dobre

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
fd.florindobre@gmail.com
(+40) 735 896 633 –¬†Sava Ionut Daniel
www.florindobre.ro

Comments are off this post!