Tendinte ochelari soare 2016

Accesorii

Tendinte ochelari soare 2016

270

Tendintele ochelarilor de soare pentru 2016 se bazeaza foarte mult pe paleta de culori a acestui sezon, care este formata din nuante moi, palide, prafuite, usor nostalgice. Iar in completarea acestora, vin trendsetterii cu vestimentatiile si accesoriile prezentate pe podiumuri si care au avut un mare impact in acest an.


 Tendinte ochelari soare 2016 femei

Modele indraznete de culori, rame ochi de pisica exagerate, forme rotunde si opace, fac parte din tendintele ochelarilor de soare primavara 2016.

Formele rotunde

Ochelarii de soare cu rama rotunda ne aduc aminte de estetica anilor ’90, mai ales cum au fost prezentati pe catwalk de Wes Gordon pentru primavara 2016. Culori proaspete, printuri animale, modele indraznete, ofera un aer sofisticat; foarte prezente sunt si combinatiile alb negru si cadrele din marmura.

ochelari-soare-primavara-vara-2016-Forme-rotunde

Acetat opac

Ochelarii de soare cu ramele acetat opace intr-o mare varietate de culori, forme, transparente, continua sa ramana in tendintele primaverii 2016. Mai mult, ele vin intr-o forma optimizata, curata, moderna, rame clare avand nuante moi, pentru a adauga o nota feminina. Sunt perfecti pentru street style, iar daca vrei un look de trendsetter, mergi pe lentile colorate sau oglinda.

ochelari-soare-primavara-vara-2016-Acetat-opac

Culorile pastelate

Nuantele prafuite de roz, albastrul baby blue, lavanda, creeaza un aspect moale si eteric pentru aceasta primavara, vazandu-se in mod special, in prezentarea pentru acest sezon a Carolinei Herrera. Aceasta paleta de culori feminina, ofera un sentiment al libertatii si tineretii, perfect pentru o fata cu spirit boem, toate doamnele de la Hollywood, fiind fermecate de aceste culori.

ochelari-soare-vara-2016-Culorile-pastelate

 

Ochii de pisica

Mereu plini de farmec si mereu sic, ramele ochi de pisica dau tonul si sezonului primavara 2016 tendinte ochelari soare, prin exagerari ale formei, dar si imbunatatiri cu atingeri moderne, ornamente si culori reci, pentru a scoate la suprafata partea salbatica.

ochelari-soare-2016-Ochii-de-pisica

Ochii de pisica cu rame roz

Daca vezi lumea in roz, inseamna ca esti inscrisa automat in tendintele sezonului 2016 in ceea ce priveste ochelarii de soare! Vom vedea diverse nuante de roz (si rose quartz!) atat la rame cat si lentile, rame accentuate partial, care definesc linia sprancenelor.

ochelari-soare-2016-Ochii-de-pisica-cu-rame-roz

Culorile naturale

Inspirate de elementele de design naturale scandinave, nuantele de albastru pal, gri prafuit, taupe, evoca un aspect minimalist curat si linistitor, conturand tendintele primavara vara 2016 ochelari de soare. Aceste culori neutre, evoca simplitate si confort, exact ce au nevoie anumite persoane pentru un look natural.

tendinte-ochelari-soare-femei-2016-Culori-naturale-femei


Tendinte ochelari soare 2016 barbati

Inspirati din calatoriile din intreaga lume si elementele arhitecturale, stilurile clasice sunt imbunatite cu detalii proaspete, cum ar fi expunerea hardware si ramele acetate in doua nuante.

Ochelarii aviator rotunjiti

Pentru sezonul primavara vara 2016, ochelarii de soare aviator sunt transformati, avand lentilele rotunde, podurile metalice, ramele de plastic transparente. Acest stil retro-futuristic este perfect pentru sezonul care vine, tendinta dominand street-style-ul in perioada prezentarilor de moda.

tendinte-ochelari-soare-2016-Ochelarii-aviator-rotunjiti

Cadrele brownlines

Aceste cadre traditionale reprezinta un mare castig al sezonului primavara vara, ochelarii de soare 2016 fiind adusi la zi prin intermediul detaliilor metalice, culorilor vibrante, texturilor si elementelor specifice primaverii. Formele retro inspirate din anii ’50 au aceleasi detalii, dar aduc si un suflu modern, avand mai multa culoare si un look familiar.

ochelari-soare-2016-femei-Cadrele-brownlines

Ochelarii wayfarers

Acesti tip de ochelari de soare avand un loc binemeritat in sezonul primavara vara 2016, ar trebui sa fie un must have pentru fiecare barbat, acest stil atemporal, fiind purtat atat de presedinti, cat si de hipsteri. In acest sezon, ramele acetate in doua nuante dau tonul, un stil sofisticat, clasic si foarte iubit de multi barbati.

ochelari-soare-primavara-2016-Ochelari-de-soare-in-doua-nuante

info&foto: zennioptical.com

Comments are off this post!