Ianna Novac-fosta componenta A.S.I.A.

Media

Ianna Novac-fosta componenta A.S.I.A.

Am vrut sa vedem toate laturile ei si am condus-o intr-o calatorie fashion ...
232

Ianna Novac, dincolo de toate, este artist, mama si o femeie complexa. Am vrut sa vedem toate laturile ei si am condus-o intr-o calatorie fashion, ea acceptand aceasta provocare alaturi de noi. Pentru ca este o visatoare, am reusit sa vedem omul dincolo de orice latura artistica; mai mult decat atat, ea ne-a dezvaluit mai multe lucruri interesante intr-un scurt interviu.


BLD. Care a fost viata de dinainte si dupa ce ai facut parte din trupa A.S.I.A.?
IN. Din momentul in care am intrat in A.S.I.A si am fost invitate la emisiunea Teo Show, viata mea s-a schimbat total. Eu eram studenta in anul 2 de conservator, la canto clasic, dar in paralel imi desfasuram cariera artistica in genul pop in Republica Moldova, participand la concerte, concursuri, festivaluri, gale si visam la ziua cand ma voi lansa in Romania; si uite ca Dumnezeu mi-a indeplinit acest vis!
Pentru mine, Ianna Novac, a fost o schimbare radicala, de la program – care ma tinea in priza continuu, repetitii zilnice, emisiuni, concerte, imprimari in studio si tot ce presupune promovarea si intretinerea unui artist, dar in acelasi timp, eu eram studenta la Conservatorul din Bucuresti, unde fara studiu, pasiune si seriozitate – nu faci nimic, iar la trei absente esti exmatriculat.
Practic, mi-am dat seama ca viata mea s-a schimbat, in ultima zi cand am mers cu metroul si o doamna din fata mea citea ziarul cu poza mea mare in el si atunci am inteles ca din secunda aia, nimic nu va mai fi la fel! Totul s-a schimbat – de fapt, am evoluat foarte mult ca artist, ca om.

BLD. Cum s-a format trupa si cum a luat sfarsit?
IN. Eu am facut parte 2 ani si jumatate din trupa A.S.I.A si sunt mandra de lucrul acesta; este trupa care a scris istorie in Romania datorita lui Adrian Ordean si a lui Florin Ionescu – impresarii nostri, si mai ales ca piesele noastre se canta si se aud pe radio si acum, ceea ce cu alti artisti nu se mai intampla! Trupa a luat sfarsit intr- o zi in care ne-am dat seama ca fiecare isi dorea altceva.
A fost o despartire rapida si eleganta!

BLD. Care crezi ca a fost momentul culminant al carierei Ianna Novac?
IN. Cred ca la aceasta intrebare pot raspunde pe la 80 de ani, dar daca ma gandesc la ce am realizat pana acum, cred ca a fost concertul de la Sala Palatului, unde am cantat alaturi de marele tenor al lumii – Alessandro Safina.

BLD. Ai o fetita minunata … cum te-a schimbat in viata de artist?
IN. Erika a venit in familia noastra sa ne implineasca si sa ne faca si mai recunoscatori pentru toate darurile primite de la viata.

Viata mea de artist nu s-a schimbat aproape deloc odata cu aparitia ei, as putea spune ca e doar mai aglomerata, dar alaturi de ea, totul este foarte simplu: doar cand o vad langa mine este usor.

BLD. Ianna Novac de acum este un artist complet! Ce ne poti spune despre cariera si evolutia ta … cu siguranta cititorii nostri isi doresc sa afle cat mai multe!

Interviul complet il gasiti in revista FAMOST-editia noiembrie 2018 GRATUITA Aici!

Autor : Beatrice Liana Dinu (rubrica Lifestyle cu Beatrice Liana Dinu)

Comments are off this post!