Lista miresei. 5 puncte

Stil de viata

Lista miresei. 5 puncte

28

Vei fi mireasa, vei fi in centrul atentiei si iti doresti ca totul sa decurga perfect. Iar in afara vremii sau a altor probleme neplacute – a caror sanse sa se intample sunt de 1 la 1000000, nimic nu ar trebui sa te surprinda! De ce? Pentru ca vei citi urmatoarea lista si vei reusi sa planifici totul asa cum iti doresti!

1.  Stabileste bugetul!

Adunati-va ambele familii si calculati cat veti contribui fiecare; intr-adevar, exista si lucruri mai frumoase decat acesta, dar este extrem de important sa stiti unde va incadrati, pentru a putea lua decizii ferme si a va planifica in mod corespunzator. Una peste alta, trebuie sa stiti cat va intindeti!

2. Scrie lista invitatilor!

Trebuie sa te gandesti bine: vreau sa vina la nunta toti cei pe care-i cunosc sau vreau o nunta doar intre membrii familiei? Daca biserica nu este cea mai spatioasa, care este numarul celor care pot veni acolo si care este numarul celor care vor veni la petrecere? O astfel de lista este foarte importanta, pentru ca, pe baza ei, poti alege locul de desfasurare.

3. Stabileste cele mai importante elemente!

Fii sigura ca ai stabilit cu cel putin 8-10 luni inainte, unde se va desfasura evenimentul (locatia), impreuna cu floristul, fotograful, firma de catering, hairstilistul, make-up artistul, transportul, etc. In afara problemelor neplacute care pot interveni, aceste lucruri trebuiesc stabilite din timp, tocmai pentru a avea certitudinea ca totul va merge asa cum ti-ai dorit si nu vei avea parte de stres.

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]54% dintre mirese ar depasi bugetul, numai sa fie sigure ca vor avea parte de ziua perfecta![/trendmag_alert]

4. Incepe vanatoarea rochiei de mireasa!

Rochia de mireasa este probabil cel mai important element al nuntii – cel putin din punctul de vedere al miresei, iar aceasta alegere trebuie facuta cu cel putin 10 luni de zile inainte de marea zi. Cu aproximatie, daca vrei ceva deosebit, o rochie de mireasa made to measure, poate dura intre 4 si 6 luni inainte sa fie gata si intre 1-2 luni cu retusurile finale.

5. Inelele de nunta

Asigura-te din timp ca vei avea inelele de nunta, asa ca, poti face cu ceva timp inainte o vizita pe la bijutieri, asta in cazul in care nu ai unul preferat de dinainte. Retine ca in cazul in care le vrei gravate, acest lucru poate dura si pana la 2-3 luni!

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]39% dintre mirese aleg parfumul Chanel ca fiind preferat pentru nunta![/trendmag_alert]

Comments are off this post!